Αγωνία τέλος | Σήμερα τα αποτελέσματα των Πανελληνίων

Αντίστροφή μέτρηση για τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2018, καθώς σήμερα σταματά η αγωνία των υποψηφίων. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν ηλεκτρονικά στο results.it.minedu.gov.gr, αλλά και στις 13.00 στα Λύκεια της χώρας. Οι διευθυντές θα αναρτήσουν τις βαθμολογίες στις σχολικές μονάδες μόνο τις εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν τους κωδικούς και τους βαθμούς των παιδιών.

Όπως σημειώνει το υπουργείο: «Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, παρακαλούνται οι Διευθυντές Λυκείων να γνωστοποιούν τα βαθμολογικά αποτελέσματα στον υποψήφιο με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις που του έχουν αποσταλεί και οι οποίες περιλαμβάνουν και τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων».

Σήμερα, προγραμματίζεται να ανακοινωθούν στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Ως προς τη συνέχεια, οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr από την ερχόμενη Πέμπτη 5 Ιουλίου. Η προθεσμία για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων λήγει την Δευτέρα 16 Ιουλίου. Από εκείνη την ημέρα και μετά η οριστικοποίηση του μηχανογραφικού δελτίου θα είναι αδύνατη.