Δυναμική παρουσία της AGROSPARTA στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Gulfood 2020

Η Διεθνής έκθεση Τροφίμων Gulfood που πραγματοποιήθηκε στο Dubai των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από τις 16 έως 20 Φεβρουαρίου 2020 γιόρτασε φέτος τα 25 χρόνια της. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον κόσμο και κάθε χρόνο προσεγγίζει ολοένα και περισσότερο την πρώτη θέση σε επισκεψιμότητα. Φέτος η Gulfood 2020 πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω των παγκόσμιων γεγονότων που έχουν προκαλέσει προβληματισμό, εντούτοις αποτέλεσε απροσδόκητα μια έκθεση πάρα πολύ επιτυχημένη με έντονη δυναμικότητα. Κατά την παρουσία μας στην έκθεση, νιώσαμε έντονο το ενδιαφέρον των επισκεπτών για τα ελληνικά προϊόντα ελιάς που προσφέραμε σε αφθονία στο stand της AGROSPARTA, με αποτέλεσμα το ξαναγέμισμα των μπώλ να αποτελεί για εμάς μια συνεχή διαδικασία!

Όλα τα προϊόντα ελιάς και αντιπάστι που παρουσιάστηκαν από την AGROSPARTA στην έκθεση, αγαπήθηκαν πολύ από τους επισκέπτες και κυρίως από όσους προέρχονταν από τις Αραβικές χώρες. Υποδεχτήκαμε στο περίπτερό μας ενδιαφερόμενους που κατά τη διάρκεια των δοκιμών των προϊόντων εξέφραζαν συνεχώς θετικές κριτικές με ενθουσιώδη τρόπο, μετατρέποντας το stand της AGROSPARTA σε σημείο αναφοράς και πόλο έλξης για τις εκλεκτές ελληνικές ελιές με την υψηλή ποιότητα, την αξεπέραστη γεύση και τη μοναδικότητά τους. Ο απολογισμός της συμμετοχής της AGROSPARTA ήταν πολύ θετικός, καθώς διατηρήθηκαν οι ήδη υπάρχοντες πελάτες μας και δημιουργήθηκαν νέες επαφές με την προσδοκία πραγματοποίησης νέων συνεργασιών.

Επιστρέψαμε πίσω στην Ελλάδα με θετικές εντυπώσεις, αισιοδοξία για το μέλλον και πολλή όρεξη για δουλειά! Ήταν απροσδόκητα μία από τις πιο επιτυχημένες εκθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί έως τώρα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την GULFOOD 2021!