Δυναμική παρουσία της Agrosparta στην έκθεση Anuga, στην Γερμανία (φωτο)

Τα τελευταία δέκα χρόνια η εταιρεία Agrosparta είναι σταθερά παρούσα στην έκθεση Anuga που πραγματοποιείται στην Κολωνία της Γερμανίας και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών.

Η Ελλάδα βρίσκεται ανέκαθεν στις μεγαλύτερες συμμετοχές της Anuga και ειδικότερα φέτος είχε μια δυναμική παρουσία καθώς συμμετείχαν περίπου 300 ελληνικές εταιρείες. Τα ελληνικά προϊόντα ξεχώρισαν ανάμεσα στα υπόλοιπα προϊόντα της παγκόσμιας αγοράς τόσο για την ποιότητά τους όσο και για τη γευστική υπεροχή τους. Όπως κάθε χρονιά, τα προϊόντα της Agrosparta είχαν μεγάλη ανταπόκριση κι έλαβαν θετικά σχόλια από τους επισκέπτες της έκθεσης.

Ειδικότερα φέτος, η Agrosparta ξεφεύγοντας από την απλή γεύση της ελιάς, πρότεινε και νέες γεύσεις, όπως ελιές καλαμών μαριναρισμένες με κόκκινη πιπεριά και ρίγανη, πράσινες ελιές μαριναρισμένες με σκόρδο και δεντρολίβανο, πράσινες ελιές μαριναρισμένες με τσίλι και ρίγανη, πράσινες ελιές μαριναρισμένες spicy με μπούκοβο και πάπρικα καθώς και Mixed Ελιές (καλαμών και πράσινες) με chilli, σκόρδο και μαύρο πιπέρι.

Οι επισκέπτες που δέχτηκε το περίπτερο της Agrosparta είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα προϊόντα της εταιρείας αρχικά εντυπωσιάστηκαν με το μέγεθος της ελληνικής ελιάς καλαμών και στη συνέχεια με την πλούσια γεύση της. Όσοι από τους επισκέπτες είναι γνώστες αναφορικά με τις ελιές, επιβεβαιώνουν ότι η ελληνική ελιά είναι η πιο γευστική και νόστιμη στον κόσμο. Η παρουσία της Agrosparta στην Anuga 2019 και η επαφή της με ένα παγκόσμιο πελατολόγιο, αποτελεί μέρος της συνεχούς διαδικασίας ανάπτυξης της εταιρείας. Συνεχίζουμε λοιπόν, θέτοντας υψηλότερους στόχους για το μέλλον.