Οι νέοι αντιδήμαρχοι Καλαμάτας

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, σήμερα Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019, γνωστοποίησε ότι με Απόφασή του όρισε Δημοτικούς Συμβούλους σε θέσεις Αντιδημάρχων, με θητεία από 4 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι 31 Οκτωβρίου 2020, ως εξής:

1. Αντιδήμαρχο Οικονομίας – Οικονομικών & Περιουσίας τον Γεώργιο Φάβα, οικονομολόγο
2. Αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης, Τουρισμού & Επιχειρηματικότητας την Ελένη Αλειφέρη, δικηγόρο
3. Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού, Νέων Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης το Νικόλαο Μπασακίδη, καθηγητή Πληροφορικής
4. Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας & Διοικητικών Υπηρεσιών τον Παύλο Κλάδη, συνταξιούχο υπάλληλο του Υπουργείου Οικονομικών
5. Αντιδήμαρχο Συντήρησης Υποδομών & Δημοτικών Ενοτήτων
το Δημήτριο Μαστραγγελόπουλο, ελεύθερο επαγγελματία
6. Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας τον Ιωάννη Μπάκα, υπάλληλο Α.Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας.
Ο Δήμαρχος προσέθεσε ότι «το έργο των Αντιδημάρχων θα συνεπικουρούν εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι θα ορισθούν ανά τομέα αρμοδιότητας σύμφωνα με νεότερη Απόφασή μας».
Ο Θ. Βασιλόπουλος ανέφερε ότι στο τέλος της θητείας τους οι Αντιδήμαρχοι θα προβούν σε απολογισμό της δράσης τους και θα αξιολογηθούν οι επιδόσεις στον τομέα δραστηριοποίησής τους, με δυνατότητα παράτασης της θητείας τους κατά ένα έτος ακόμα.

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Ο Δήμαρχος κατέστησε γνωστό ότι για τη συμπλήρωση των συνθέσεων των Επιτροπών του Δήμου Καλαμάτας, σε συνέχεια των δημαιρεσιών της Κυριακής 1ης Σεπτεμβρίου 2019, Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ορίζεται ο Αντιδήμαρχος Γεώργιος Φάβας και μέλη ορίζονται οι Αντιδήμαρχοι Ιωάννης Μπάκας και Νικόλαος Μπασακίδης.
Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ορίζεται ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Μπασακίδης και μέλη ορίζονται οι Αντιδήμαρχοι Ιωάννης Μπάκας και Γεώργιος Φάβας.
Αναπληρωτής Δημάρχου για το 1ο έτος της νέας δημοτικής περιόδου θα είναι ο Νικόλαος Μπασακίδης.