Αστυνομικό δελτίο Πελοποννήσου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Συνελήφθη, χθες (6.5.2019) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Συνελήφθη, σήμερα (7.5.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 44χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Συνελήφθησαν, χθες (6.5.2019) το πρωί, στη Σπάρτη, Σκάλα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβάσιας Λακωνίας και στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αντίστοιχα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, των Αστυνομικών Τμημάτων Ευρώτα και Μολάων, καθώς και του Τμήματος Δίωξης των Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, επτά (7) ημεδαποί, ηλικίας από 31 έως 70 ετών, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν ισάριθμα Εντάλματα Συλλήψεως του κ. Ανακριτή Σπάρτης, για ναρκωτικά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Συνελήφθησαν, χθες (6.5.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, 36 και 39 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.