«Χριστούγεννα Ξανά»: Η Έλενα Παπαρίζου διαδίδει το μήνυμα της αγάπης

Η Έλενα Παπαρίζου κυκλοφορεί το single «Χριστούγεννα Ξανά» και δίνει το δικό της χρώμα στις γιορτές.

Η «Number One» τραγουδίστρια της ελληνικής δισκογραφίας είναι ένας ευδιάθετος και αισιόδοξος άνθρωπος που φημίζεται για τη ζεστασιά με την οποία περιβάλλει τα άτομα που βρίσκονται γύρω της. Τα Χριστούγεννα, που παραδοσιακά θεωρούνται η γιορτή της αγάπης, δε θα μπορούσε παρά να ήταν η περίοδος που της ταιριάζει καλύτερα.

Παρότι κυκλοφορούν ετησίως διαφορά χριστουγεννιάτικα singles, η αλήθεια είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει υπάρξει ένα διαχρονικό τραγούδι.

Το «Χριστούγεννα Ξανά» διαθέτει τις προδιαγραφές που θα ανατρέψουν αυτή την κατάσταση και που θα το αναδείξουν στο soundtrack των φετινών εορτών, αλλά και των επόμενων ετών.

Τη μουσική και τους στίχους του single «Χριστούγεννα Ξανά» συνυπογράφουν ο Αναστάσιος Α. Παπαναστασίου και η ομάδα των ARCADE, την οποία απαρτίζουν ο Αναστάσιος Ράμμος, ο Παύλος Μανώλης, ο Diveno και ο Gabriel Russel.

Οι ARCADE έχουν βάλει επίσης τη σφραγίδα τους στην ολοκαίνουργια επιτυχία «Κάτι Σκοτεινό» της Έλενας Παπαρίζου, που βρίσκεται στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart, και στο λατρεμένο «Αν Με Δεις Να Κλαίω», που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη επιτυχία από γυναίκα τραγουδίστρια για το 2018.

Το «Χριστούγεννα Ξανά» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Το φετινό χειμώνα, εκτός από την παρουσία της στο «The Voice of Greece», η Έλενα Παπαρίζου εμφανίζεται στο πλευρό της Μαρινέλλας στην «Πύλη Α» της Θεσσαλονίκης, σε ένα σχήμα όπου συμμετέχουν επιπλέον ο Κώστας Μακεδόνας, η Ήβη Αδάμου και οι Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης.

Ταυτόχρονα με το «Χριστούγεννα Ξανά» κυκλοφορεί και η αγγλόφωνη έκδοση του τραγουδιού, η οποία τιτλοφορείται «It Is Christmas».