Μπαράζ συλλήψεων στην Κορινθία

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορινθίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, για κλοπή.

Συνελήφθησαν, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, χθες το μεσημέρι και το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορίνθου και στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 40 και 30 ετών αντίστοιχα, γιατί ο 40χρονος κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, ενώ ο 30χρονος κατείχε μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορίνθου Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 36χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από 10.9.2018 έως 17.9.2018 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορίνθου Κορινθίας αφαίρεσε από οικόπεδο ημεδαπού, μεταλλικά αντικείμενα, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε σε όχημα ιδιοκτησίας του 36χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οικοδομικά εργαλεία, τα οποία επίσης είχαν αφαιρεθεί από το οικόπεδο και αποδόθηκαν κι αυτά στον ιδιοκτήτη τους, ενώ το όχημα, κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.