Νέο μπαράζ συλλήψεων στη Λακωνία για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν στη Σπάρτη ένας 51χρονος, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε δενδρύλλιο κάνναβης ύψους -2- περίπου μέτρων, ένας 32χρονος, ο οποίος κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, δύο 36χρονοι, γιατί κατείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -5,9- γραμμαρίων και ένας ακόμη 40χρονος, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Επίσης, στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν ένας 55χρονος, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -4- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,28 έως 0,70 εκατοστών, -3- πυροκροτητές, -5- φυσίγγια και βραδύκαυστο φυτίλι.

Τέλος, συνελήφθη, στο Γύθειο, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 59χρονος, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ηρωίνης, σιδερογροθιά, στιλέτο, με μήκος λάμας -10- εκατοστών, κινητό τηλέφωνο και αντικείμενα που σχετίζονται με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.