Ο Robbie Williams στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ 2018

Με τα τραγούδια και την ενέργεια του Robbie Williams θα ξεκινήσει η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή.

Ο Robbie Williams ανακοίνωσε ότι θα τραγουδήσει ζωντανά στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018.

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου, ο Βρετανός καλλιτέχνης θα εμφανιστεί μπροστά σε ένα πλήθος 80 χιλιάδων ατόμων στο Στάδιο Luzhniki της Μόσχας, λίγο πριν γίνει η σέντρα στον πρώτο αγώνα του Μουντιάλ, μεταξύ της διοργανώτριας Ρωσίας και της Σαουδικής Αραβίας.

O 44χρονος τραγουδιστής θα ενώσει επιπλέον δυνάμεις με τη Ρωσίδα σοπράνο Aida Garifullina για ένα και μόνο ντουέτο.

«Είμαι τόσο χαρούμενος και ενθουσιασμένος που επιστρέφω στη Ρωσία για μία τόσο μοναδική εμφάνιση», δήλωσε ο Robbie Williams για την ευκαιρία αυτή.

«Έχω κάνει πολλά στην καριέρα μου, αλλά είναι παιδικό όνειρο το άνοιγμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου FIFA μπροστά σε 80.000 οπαδούς μέσα σε ένα στάδιο και πολλά εκατομμύρια (οπαδών) σε όλο τον κόσμο», συμπλήρωσε.

«Θα θέλαμε να προσκαλέσουμε τους ποδοσφαιρόφιλους και τους μουσικόφιλους να διασκεδάσουν μαζί μας στη Ρωσία μέσα στο στάδιο ή να συντονιστούν λίγο νωρίτερα στις τηλεοράσεις τους για ένα αξέχαστο show».

Την Κυριακή 10 Ιουνίου, ο Robbie Williams βρέθηκε στο προπονητικό επιτελείο της αγγλικής ομάδας στον ετήσιο φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου «Soccer Aid», ο οποίος διεξάγεται στο γήπεδο «Old Trafford» του Μάντσεστερ.

Οι δύο ομάδες αποτελούνταν αντίστοιχα από μία All-Star επιλογή αθλητών από διάφορα πεδία και από ένα συνδυασμό Άγγλων διασημοτήτων και βετεράνων ποδοσφαιριστών.

hit channel