Νατάσσα Μποφίλιου | Έρχεται η ζωντανή ηχογράφηση του «Μπελ Ρεβ»

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος κυκλοφορούν τη ζωντανή ηχογράφηση της μαγικής παράστασης «Μπελ Ρεβ».

H πιο δυναμική τριάδα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, μετρώντας ήδη πάνω από μία δημιουργική δεκαετία, παρουσίασε πριν δύο χρόνια τον πιο ώριμο και ολοκληρωμένο δίσκο της κοινής πορείας τους.

H «Βαβέλ» αφηγήθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια τις ιστορίες των ανθρώπων που ζουν μέσα στη σύγχρονη πόλη, δηλαδή του καθένα από εμάς.

Πότε εξωστρεφής και πότε εξομολογητική, μέσα σε ήχους αισθαντικών μελωδιών αλλά και ζωηρών ρυθμών που εναλλάσσουν λαϊκά, έντεχνα, δυτικά και παραδοσιακά στοιχεία.

Το «Μπελ Ρεβ» είναι το μουσικό όνειρο που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς.

Η πιο ιδιαίτερη παράσταση της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, μάγεψε και εντυπωσίασε το κοινό που γέμισε ασφυκτικά το «Διογένης Studio» και στη συνέχεια το «Γκάζι Live», δύο από τους μεγαλύτερους και πιο σύγχρονους χώρους της Αθήνας.

Το «Μπελ Ρεβ», με τη Νατάσσα Μποφίλιου πιο όμορφη και πιο σαγηνευτική από ποτέ, άφησε την αίσθηση ενός ολοκαίνουργιου προγράμματος κάνοντας πράξη ένα από τα πιο όμορφα όνειρα: Τη δημιουργία ενός ιδιότυπου ρεσιτάλ για φωνή και ορχήστρα, με ιδιαίτερη λάμψη, συναρπαστικό ήχο και ερμηνευτικό πάθος.

Αυτή τη μαγική ατμόσφαιρα θα μεταφέρει στους ακροατές η ζωντανή ηχογράφηση του προγράμματος, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και ηχογραφήσεις από το «Diesi In Concert».

Ένα άλμπουμ που θα μας δώσει την ευκαιρία να κρατήσουμε για πάντα τo όμορφο όνειρο της πιο αγαπημένης δημιουργικής τριάδας του ελληνικού τραγουδιού, που κατάφερε ακόμη μία χρονιά με αποφασιστικότητα και έμπνευση, να ανατρέψει τα δεδομένα της ψυχαγωγίας σε μία παράσταση με σαγηνευτική λάμψη, συναρπαστικό ήχο και ερμηνευτικό πάθος.

Το «Μπελ Ρεβ Live» κυκλοφορεί σύντομα από τη Feelgood Records.

hit – channel