Δόξα Δράμας – Σπάρτη: Με πολλά προβλήματα η “Μπάρτσα” στο κομβικό ματς

Την Κυριακή 20 Μαϊου (ώρα 17:00) η Σπάρτη αντιμετωπίζει τη Δόξα Δράμας εκτός έδρας, στο προτελευταίο κρίσιμο ματς της σεζόν, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς τα τελευταία γεγονότα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο αυτό το στόχο, καθώς στη Λακωνική ομάδα δεν βρίσκονται ούτε λίγο ούτε πολύ εννέα βασικοί ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης (κατέθεσε πριν από λίγες ώρες προσφυγή), Φουρτάδο, Νιάρος, Γουόρντεν, Παναγιώτου, Οικονομόπουλος, Δεινόπαπας, Τριανταφυλλάκος και Συμεωνίδης. Να σημειώσουμε ότι Παναγιώτου και Οικονομόπουλος είναι τιμωρημένοι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια της Σπάρτης θα κάνει ο ταλαντούχος Σπαρτιάτης πορτιέρο Τάσος Τρακάκης.

Στο πάγκο της Μπάρτσα για τους δυο τελευταίους κρίσιμους αγώνες του πρωταθλήματος θα είναι οι Οικονόμου και Αποστολάκος.

Αναλυτικά η αποστολή της ΠΑΕ Σπάρτης

Μπακοδήμος, Τρακάκης, Γραικός, Κολτσίδας, Δοδοντσάκης, Μπέζας, Βοσνακίδης, Σάββα, Καζβιρόπουλος, Ρούμπος, Τσιόφου, Κωστάκης, Μουζακίτης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Βασιλακάκης και ο βοηθός του Χρήστος Τσιακίρης δούλεψαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε, αρχικά προθέρμανση και στην συνέχεια ταχύτητες αντίδρασης και εκτέλεση στατικών φάσεων.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Κώστας Βασιλακάκης ανακοίνωσε τους είκοσι παίκτες που αποτελούν την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με την ομάδα της Λακωνίας και είναι οι Κάσες, Μπαϊκαρά, Στεφάνοβιτς, Βιτλής, Αρναρέλλης, Βαλλιάνος, Βούρας, Γκότοβος, Γουνδουλάκης, Λίτσκας, Κουσκουνάς, Μαρκόπουλος, Μένκα, Νατσιόπουλος Ντατίδης, Παπαζούδης, Πεταυράκης, Σιώπης, Ριζογιάννης και Σπυρόπουλος.