ΓΑΣ Σκάλας | Αποτελέσματα πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος

Την Τετάρτη 18 Απριλίου ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα λυκείων οι τρεις αθλητές μας. Όλοι μας οι αθλητές συμμετείχαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους.

Μεγάλη πρόκριση
Ο Αποστόλης Κούτουλας, στο μήκος, με ένα άλμα στα 6.80 μ. βγήκε 4ος. Όμως είχε την καλύτερη επίδοση στην ηλικία του. Αυτό του εξασφάλισε την συμμετοχή του στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Μαρόκο στις 2-9 Μαΐου.

Ατομικό ρεκόρ
Ο Γιάννης Καριοφύλλης στα 100μ, με χρόνο 10.97 δ. κατέβασε ακόμα περισσότερο το ατομικό του ρεκόρ. Τερμάτισε 5ος στην σειρά του τελικού και άφησε πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια του στο άθλημα.

Πολύ καλή εμφάνιση
Η Μαρία Σουγκλάκου στην σφαίρα, με ρήξη στα 13.21 μ. αναδείχτηκε 6η στον τελικό του αγωνίσματος. Κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες δεν την βοήθησαν να ξεπεράσει τον εαυτό της και να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το ατομικό της ρεκόρ.

Η παρουσία των αθλητών μας στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλεία και με το κεφάλι χαμηλά δουλεύουμε για να αναδείξουμε τους αυριανούς πρωταθλητές. Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που είναι αρωγοί στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος να συμμετέχει στις κορυφαίες διοργανώσεις της χώρας και του εξωτερικού.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές από όλη την Ελλάδα που έλαβαν μέρος.

Με εκτίμηση Γ.Α.Σ. Σκάλας