Ο Β.Λεβέντης στον FLY: “Μας ξεβράκωσαν και τώρα λένε ότι θα βγούμε από το μνημόνιο”

Τη δική του άποψη για την πολιτική επικαιρότητα εξέφρασε σήμερα, μέσα από τη συχνότητα του FLY, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κύριος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος αρχικά τοποθετήθηκε επί της ονομασίας των Σκοπίων, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι κατά της σύνθετης ονομασίας με χρήση του όρου Μακεδονία. Μάλιστα, αντιπρότεινε οικονομικά ανταλλάγματα, πολιτική στήριξη και ένταξη σε Ε.Ε. και Νάτο στα Σκόπια, ώστε να παραιτηθούν των αξιώσεών τους.

Σχετικά με το πρόσφατο συλλαλητήριο, υποστήριξε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών να διαμαρτύρονται ειρηνικά, καρφώνοντας παράλληλα την κυβέρνηση για τους χαρακτηρισμούς «χουντικοί» και «φασιστές» που απέδωσαν στους συμμετέχοντες.

Ακολούθως, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι πλέον ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στα κόμματα, τα οποία δεν μπορούν σε συγκεντρώσεις να έχουν περισσότερα από 300 – 500 άτομα.

Τέλος, αναφορικά με την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, ο κύριος Λεβέντης ανέφερε στον FLY «αφού μας ξεβράκωσαν, μας λένε για έξοδο από τα προγράμματα». Ποιος τρελός θα επενδύσει στο διεφθαρμένο καθεστώς της Ελλάδος διερωτήθηκε.