Διπλή πλατινένια απονομή για το Νίκο Οικονομόπουλο

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο πιο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του, γιόρτασε τις πολυπλατινένιες πωλήσεις των δύο τελευταίων δίσκων του.

Η νέα δισκογραφική δουλειά του με τίτλο «10» σηματοδοτεί το δέκατο προσωπικό άλμπουμ του καλλιτέχνη στα «10» χρόνια της παρουσίας του στο ελληνικό πεντάγραμμο. Το… «10 το καλό» – όπως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί – ήρθε με «10» ολοκαίνουρια τραγούδια, ανάμεσα τους και τα ήδη γνωστά «Είναι Κάτι Λαϊκά», «Ο Χαρακτήρας», αλλά και το πρόσφατο «Για Κάποιο Λόγο».

Η νέα επιτυχία του Νίκου Οικονομόπουλου βρέθηκε στο Νο1 του επίσημου Airplay Chart επί έντεκα συνεχόμενες εβδομάδες, έχοντας συγκεντρώσει σχεδόν 24 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Συγχρόνως, το «10» παραμένει για έβδομη εβδομάδα στην πρώτη θέση του IFPI Chart, σημειώνοντας διπλά πλατινένιες πωλήσεις σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών. Το νέο άλμπουμ του Νίκου Οικονομόπουλου κυκλοφόρησε δύο χρόνια μετά τον επίσης πολυπλατινένιο δίσκο «Ένα Μικρόφωνο Κι Εγώ», με επιτυχίες όπως τα «Αν Πονάς», «Άκου Να Δεις» και «Ποιον Κοροϊδεύω».

Παράλληλα με τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Κέντρο Αθηνών», ο Νίκος Οικονομόπουλος γιόρτασε την επιτυχία των δύο τελευταίων δίσκων το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου σε γνωστό χώρο στην Αθήνα, όπου έγινε η ανάλογη πλατινένια απονομή με πολλά χαμόγελα.

hit-channel