ΑΕ Σπάρτη: Επίσημο ενδιαφέρον από την Μπούρσασπορ για τον Γουόρντεν

Η Μπούρσασπορ εξέφρασε επίσημα το ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Σπάρτης, Έρικ Γουόρντεν.

Στην ομάδα της Λακωνίας, παρουσιάζεται η μεγάλη ευκαιρία να βάλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στο ταμείο της από μία πιθανή πώληση ποδοσφαιριστή της σε σύλλογο της Α’ κατηγορίας του τουρκικού πρωταθλήματος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπούρσασπορ εξέφρασε επίσημα το ενδιαφέρον της στους «κυανέρυθρους» για την απόκτηση του Έρικ Γουόρντεν την προσεχή μεταγραφική περίοδο και πλέον οι δύο ομάδες είναι σε συζητήσεις για την πιθανή μετακίνηση του Αφρικανού επιθετικού στη γειτονική χώρα. Τις σχετικές διαπραγματεύσεις από πλευράς ΠΑΕ κάνει ο τεχνικός διευθυντής, Σπύρος Παπακωνσταντίνου.

Ο 25χρονος (13/12/92) Γκανέζος επιθετικός πήγε φέτος το καλοκαίρι στη Σπάρτη και μετρά ήδη τρία γκολ στα φιλικά προετοιμασίας. Την περσινή χρονιά είχε 28 συμμετοχές και 3 γκολ με την Καλλιθέα. Ξεκίνησε την καριέρα του στη χώρα μας από τον Φωκικό (29 ματς, 11 γκολ) και ακολούθησαν Λεβαδειακός (4 συμμετοχές), Ηρακλής Ψαχνών (30 ματς, 6 γκολ), Ολυμπιακός Βόλου (12 παιχνίδια, 2 τέρματα) και ΟΦΗ (7 συμμετοχές). Πριν έρθει στην Ελλάδα φορούσε τη φανέλα της δεύτερης ομάδας της Θέλτα (10 ματς, 2 γκολ).