Αρχηγός ΓΕΑ από την Τρίπολη: Δεν κλείνει η 124 ΠΒΕ

Στην ορκωμοσία νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2017 Ε’ ΕΣΣΟ στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη παρευρέθη ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Χρήστος Χριστοδούλου την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου. Ο κ. Χριστοδούλου αφού έδωσε 10 μέρες άδεια στους νεοσυλλέκτους και παρακολούθησε ολόκληρη την τελετή της ορκωμοσίας, προχώρησε σε δηλώσεις στο arcadiaportal, κάνοντας λόγο για την πολύ καλή εικόνα που έχει η μονάδα επισημαίνοντας ότι παρά τον μεγάλο αριθμό των νεοσυλλέκτων που μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα προετοίμασε αυτή την τελετή, πιστοποιεί ότι η 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη βρίσκεται σε μεγάλη ετοιμότητα.

Ο αρχηγός απαντώντας σε ρωτήσεις δημοσιογράφων για το αν είναι αληθείς οι πληροφορίες που υπάρχουν για το κλείσιμο των Κέντρων νεοσυλλέκτων απάντησε ότι το ζήτημα και η απόφαση που θα ληφθεί είναι καθαρά θέμα του ΓΕΑΘΑ και του Υπουργείου η αναδιοργάνωση σε αυτό το επίπεδο.

Η 124 ΠΒΕ παραμένει και λειτουργεί ως έχει

Για τις προκλήσεις της Τουρκίας και για τα παιχνίδια που φαίνεται να παίζει η γειτονική χώρα ο αρχηγός ανέφερε ότι όσο αυτή συνεχίζει αυτό το παιχνίδι, τόσο και εμείς θα είμαστε εκεί με την τελευταία προσγείωση να είναι δική μας.