Ήττα στο 94′ για τη Σπάρτη μετά από σπουδαία εμφάνιση! (video)

Με τον αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και την ΑΕ Σπάρτη στη Ριζούπολη, άνοιξε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Football League.
Η Λακωνική ομάδα παίζοντας με ψυχή έβαλε δύσκολα στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, που ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν δημιούργησε σπουδαίες φάσεις στην εστία του πολύ καλού για ακόμα μια φορά Μελίσσα.
Μάλιστα η ευκαιρία του αγώνα ανήκει στη Σπάρτη όταν στο 77′ ο Μουζακίτης από πολύ κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει με πλασέ που πέρασε λίγο άουτ.
Οι Σπαρτιάτες για 12 περίπου λεπτά αγωνίστηκαν με 10 παίχτες λόγω τραυματισμού του Μουζακίτη και για το γεγονός ότι είχαν πραγματοποιηθεί και οι 3 αλλαγές.
Η μοίρα τελικά έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου, καθώς στις καθυστερήσεις του ματς και συγκεκριμένα στο 94′ δέχτηκε το γκολ από τον Σιατραβάνη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜYΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Ντάσιος, Αλμπάνης, Κονέ, Πετρόπουλος, Ρομάνο (59′ Διαμαντόπουλος), Σιατραβάνης

ΣΠΑΡΤΗ (Σωτήρης Αντωνίου): Μελίσσας, Γιαννίτσης, Μπανούσης, Καρτσαμπάς (57′ Αναστασόπουλος), Οικονομόπουλος, Γκαλίτσιος, Σιώπης, Μπουντόπουλος (46′ Φράγκος), Ηλιόπουλος, Αναστασάκος, Ροβίθης.

Διαιτητής: Γιαννουλάκης (Χανίων)

Βοηθοί: Σεφέρης (Κορινθίας), Μαρνέζος (Χανίων)

FOOTBALL LEAGUE / ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ - ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ ÊÁÑÄÉÔÓÁÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)

FOOTBALL LEAGUE / ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ - ÁÍÁÃÅÍÍÇÓÇ ÊÁÑÄÉÔÓÁÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)

FOOTBALL LEAGUE / Pϋ˙͠ӌՑ͇Ӡ- MCō͇Ӈ ʁфɔӁӠ(ʙӔS ́ʑՄnjS / Eurokinissi Sports)
)