Τροχαίο στην Καλλιθέα: Νεκρός μοτοσικλετιστής έπειτα από πρόσκρουση σε ΙΧ

Από τη σφοδρή πρόσκρουση τραυματίστηκε ελαφρά και μία πεζή που κινούνταν στο σημείο

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης στην περιοχή της Καλλιθέας.

Οπως μεταδίδει η ΕΡΤ, μοτοσικλετιστής, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μηχανής, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο.

Από τη σφοδρή πρόσκρουση τραυματίστηκε ελαφρά και μία πεζή που κινούνταν στο σημείο, καθώς παρασύρθηκε κατά τη διάρκεια του ατυχήματος.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ, όπου διαπίστωσαν τον θάνατο του δικυκλιστή. Παράλληλα, στελέχη της Τροχαίας προχώρησαν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αποκλεισμό παρακείμενων οδών, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για τη διερεύνηση των ακριβών αιτίων του δυστυχήματος.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ