Επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο στη μεγάλη πυρκαγιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα στα Τρίκαλα, καθώς η Πυροσβεστική εντόπισε τρεις απανθρακωμένες σορούς στα συντρίμμια. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο αγνοουμένων συνεχίζονται.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το εργοστάσιο τυλίχτηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της Δευτέρας. Την ώρα της εκδήλωσης της φωτιάς 13 άτομα βρίσκονταν στον χώρο του εργοστασίου.

Γεωργιάδης: 7 άτομα στο νοσοκομείο, ένα εξ αυτών πυροσβέστης
Στη μάχη με τις αναζωπυρώσεις της πυρκαγιάς συμμετέχουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με 40 πυροσβέστες και 15 οχήματα να επιχειρούν στο σημείο, ενώ έξι εργαζόμενοι και ένας πυροσβέστης μεταφέρθηκαν στο Nοσοκομείο Τρικάλων με αναπνευστικά προβλήματα.
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, τόνισε σε ενημέρωση από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι «είναι καλά στην υγεία τους», χωρίς να σχολιάσει το ζήτημα των αγνοουμένων, το οποίο, όπως είπε, «ανήκει στην αρμοδιότητα της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής».