Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2025 πραγματοποιήθηκαν τα Εγκαίνια των περιπτέρων των Επιμελητηρίων που συμμετέχουν στην 89η ΔΕΘ από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρίστο Δήμα, τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Σταύρο Καλαφάτη και τον Πρόεδρο τηςΚεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Ιωάννη Βουτσινά.
Από το Επιμελητήριο Λακωνίας συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Ιωάννης Παναρίτης, ο Ά Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Αθανασιάδης, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Σωτήρης Ροϊνός, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Χρήστος Κυριαζάκος και ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεωνκ. Σωτήρης Ηλιόπουλος
Το Επιμελητήριο Λακωνίας για ακόμα μια χρονιά συμμετέχει με δύο επιχειρήσεις – μέλη του εκπροσωπώντας το Λακωνικό επιχειρείν.
Πλήθος επισκεπτών όπως και πολιτειακών παραγόντων επισκέφθηκαν το περίπτερο του Επιμελητηρίου Λακωνίας χαιρετίζοντας την παρουσία της λακωνικής επιχειρηματικότητας στην έκθεση.
Τα περίπτερα του Επιμελητηρίου Λακωνίας θα είναι διαθέσιμα προς επίσκεψη όλες της μέρες λειτουργίας της Έκθεσης.