Ρεπορτάζ Fly | Μεγάλο πρόβλημα με την έλλειψη ακτινολόγων στο Γ.Ν. Άργους

Βράζουν οι πολίτες με τις ακυρώσεις των ραντεβού - Επικοινωνία Fly με την 6η ΥΠΕ και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου

Συνεχίζονται τα προβλήματα με το ακτινολογικό τμήμα στο Νοσοκομείο Άργους, με τους πολίτες να ταλαιπωρούνται και να βιώνουν δύσκολες καταστάσεις.

Σύμφωνα με πολίτες που επικοινώνησαν με τον Fly, λόγω της μετακίνησης του ακτινολόγου στο Νοσοκομείο Τρίπολης, πολλά προγραμματισμένα ραντεβού ακυρώνονται, ενώ αρκετοί κάτοικοι του Άργους αναγκάζονται να μετακινηθούν στην αρκαδική πρωτεύουσα, για να εξυπηρετηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το εν λόγω πρόβλημα βρέθηκε η προσωρινή λύση μετακινήσεων γιατρών από το Νοσοκομείο Κορίνθου, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των εφημεριών, αλλά σε κάθε περίπτωση το μείζον ζήτημα που ταλανίζει τους πολίτες, παραμένει.

Μάλιστα, με το θέμα ασχολήθηκε τόσο ο κύριος Ανδρέας Πουλάς, βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Αργολίδας, ο οποίος έφερε το θέμα στη Βουλή, καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος, Χρήστος Καρούζος. Και οι δύο κάνουν λόγο για τριτοκοσμικές καταστάσεις και φέρουν προ των ευθυνών τους το Υπουργείο Υγείας, την 6η ΥΠΕ και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Ο Fly, ως όφειλε, επικοινώνησε τόσο με το Νοσοκομείο Άργους όσο και με την 6η ΥΠΕ, δίχως όμως αποτέλεσμα, καθώς μέχρι στιγμής, δεν έχει προκύψει κάποια απάντηση ούτε από τη διοικήτρια, κυρία Κασνακτσόγλου, ούτε από τον επικεφαλής της αρμόδιας Υγειονομικής Περιφέρειας, κύριο Καρβέλη.