Νέες συλλήψεις στη Λακωνία

Σιδηρογροθιά, κροτίδες και κλοπές

Συνελήφθη, χθες (31.5.2023) το πρωί, στο Γύθειο άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε σιδερογροθιά, η οποία ήταν επιμελώς κρυμμένη στο όχημα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.

Συνελήφθη, χθες (31.5.2023) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί σε έλεγχο κατά την προσέλευση του σε περιβάλλοντα χώρο αθλητικής εγκατάστασης, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -7- κροτίδες. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας, που έγινε την 25.5.2023 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 19 και 35 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή τροχοφόρου, ενώ ανωτέρω δίκυκλη μοτοσικλέτα βρέθηκε και αποδόθηκε.