Ραγκούσης: «Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, ζητώ να ελεγχθώ από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες»

Δείτε την πολυτελή βίλα του Γιάννη Ραγκούση

Ο βουλευτής B’ Πειραιά και τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, τοποθετήθηκε σχετικά με τα δημοσιεύματα για τη βίλα που διαθέτει στην Πάρο και τον τρόπο με τον οποίο πήρε δάνειο από την τράπεζα.

Στη δήλωσή του, ο Γ. Ραγκούσης εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΝΔ, αναφέροντας πως «συντηρεί την τοξικότητα τερατωδών ψεμάτων», ενώ επισημαίνει πως είναι στη διάθεση των αρμόδιων αρχών για να ελεγχθεί το Πόθεν Εσχες του, ζητώντας να πράξουν το ίδιο για τον πρωθυπουργό και για άλλα στελέχη της κυβέρνησης.​
Η δήλωση Ραγκούση

«Δεν έχω τίποτα να φοβηθώ, ζητώ να ελεγχθώ από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες, μαζί και ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί με 12 εκατ. δάνεια – Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Τελικά, η προγραμματική πρόταση της ΝΔ για το μέλλον της χώρας είναι το σπίτι μου. Η ΝΔ των 400 εκατομμυρίων ευρώ δανεικών και αγύριστων είναι εμφανώς απελπισμένη από τη βροχή των αποκαλύψεων ότι στελέχη της εφορμούσαν στις ευνοϊκές τραπεζικές ρυθμίσεις, την ώρα που άλλα στελέχη της, τα κοράκια της ΝΔ, επέσπευδαν πλειστηριασμούς κατά υπερχρεωμένων πολιτών.

Για να ξεφύγει από τα σκοινιά της δύσκολης θέσης της επιλέγει να πετάξει λάσπη και σε εμένα και να διασπείρει απίθανα ψέματα και διαστρεβλώσεις για ένα ζήτημα που έχει ελεγχθεί στο παρελθόν, χωρίς ποτέ να αποδώσει -και δεν θα μπορούσε ποτέ να αποδώσει- τίποτα σε βάρος μου.

Δείτε την πολυτελή βίλα του Γιάννη Ραγκούση