Ανδρουλάκης: Είμαι κι εγώ υποψήφιος πρωθυπουργός-Η πρόταση για κυβέρνηση συνεργασίας ισχύει και για τις δεύτερες εκλογές

Τι είπε για Λοβέρδο

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ και στην Σία Κοσιώνη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, επεσήμανε: «Υποψήφιοι πρωθυπουργοί είναι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, όλων των κομμάτων. Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης λέει ο ένας για τον άλλον ότι είναι κακός κυβερνήτης, επικίνδυνος. Εγώ συμφωνώ και με τους δύο. Θεωρώ ότι και οι δύο ήταν κακοί κυβερνήτες και επικίνδυνοι για το δημόσιο συμφέρον. Η νέα εποχή θεωρώ ότι πρέπει να έχει προγραμματικές συνεργασίες όπου τα πρόσωπα που θα κληθούν να τις εφαρμόσουν τις μεγάλες αλλαγές να είναι πρόσωπα υψηλού κύρους» είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Αναφορικά με την πιθανότητα δεύτερων εκλογών και εάν τις φοβάται, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως «δεν υπάρχει περίπτωση αυτό που κάποιοι δεν θέλουν την πρώτη Κυριακή για να σώσουν τις καρέκλες τους, να μας το επιβάλουν εκβιαστικά και με δεύτερες ή τρίτες εκλογές. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη».

Ερωτηθείς για την δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου ότι δεν τον διαγράφει κανείς, ο κ. Ανδρουλάκης απάντησε: «Το πρόσωπο που το είπε αυτό, νομίζω έχει διαγραφεί ήδη μία φορά στο παρελθόν. Άρα όλοι λειτουργούμε με κανόνες».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη τη συνέντευξη: