Στο κόκκινο η παραβατικότητα στην Πελοπόννησο

Νέες συλλήψεις στις Περιφερειακές Ενότητες

Συνελήφθη, χθες (7.3.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, 21χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κου Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών, για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Συνελήφθη, σήμερα (8.3.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στο όχημά του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι (στρατιωτικού τύπου), με μήκος λάμας -8- εκατοστών. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Συνελήφθη, σήμερα (8.3.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 32χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.

Συνελήφθη, σήμερα (8.3.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 50χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από όχημα ημεδαπού, τσάντα, η οποία περιείχε χρήματα, τραπεζικές κάρτες, ηλεκτρική μικροσυσκευή, ζεύγος γυαλιών ηλίου και προσωπικά έγγραφα.