Πελοπόννησος: Συλλήψεις για κατοχή κάνναβης και ηρωίνης

Δείτε τι έγινε σε Λακωνία, Μεσσηνία, Αργολίδα και Κορινθία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (30.12.2022) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 58χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (30.12.2022) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής Συνελήφθη, χθες (30.12.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 33χρονη ημεδαπή, γιατί προσπάθησε να αφαιρέσει ρουχισμό από κατάστημα, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη της καθώς έγινε αντιληπτή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (30.12.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του, βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -37,92- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.
Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (30.12.2022) το πρωί, στους Μολάους Λακωνίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (30.12.2022) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 40χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε σύριγγα με διάλειμμα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (30.12.2022), σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 23 και 29 ετών, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα και -2- τσιγαριλίκια κάνναβης, αντίστοιχα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.
Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (30.12.2022) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (30.12.2022) το πρωί, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας Μεσσηνίας, δύο άτομα, 52χρονος ημεδαπός και 29χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν.
Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (30.12.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (30.12.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 25χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.
Εξιχνίαση μίας περίπτωσης κλοπής Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μία περίπτωση κλοπής σε οικία, που έγινε την 28.12.2022 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού, για κλοπή.