Μάγεψε η Χριστουγεννιάτικη Βαμβακού με Πορτοκάλογλου και πολλές εκπλήξεις (video)

Τη "Βαμβακούσαμε"!

Μέσα σε μια Χριστουγεννιάτικη και γιορτινή ατμόσφαιρα και υπό τους ήχους της χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Βαμβακού και στον υπέροχο-χειμωνιάτικο Πάρνωνα.

Το Χριστουγεννιάτικο ταξίδι ξεκίνησε από τον Παραδοσιακό Ξενώνα Βαμβακούς με «Σκρουτζ…μία Χριστουγεννιάτικη ιστορία» του Κάρολου Ντίκενς, δίπλα στο τζάκι με ζεστή σοκολάτα και λαχταριστά μπισκότα, σε αφήγηση της Φλώρας Καλομοίρη.  Στη συνέχεια, η Στέλλα Λέγγα δημιούργησε ένα πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο σημειωματάριο, μέσα στο οποίο τα παιδιά έγραψαν τις ευχές τους προς τον Άγιο Βασίλη. Στους δρόμους του χωριού συναντήσαμε ξυλοπόδαρους και πολλές φούσκες. Και καθώς έπεσε η νύχτα, δύο φαντασμαγορικά show με φωτιές από τους Cirk de Votanik και με σαπουνόφουσκες από τους La Petite Marguerite φώτισαν τα παιδικά προσωπάκια και όχι μόνο.

Μετρήσαμε αντίστροφα για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που κοσμούσε και φέτος την πλατεία της Βαμβακούς, ενώ ακολούθησε μία μεγάλη συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, ο οποίος με την μουσική του παρέα ξεσήκωσε το πολυπληθές κοινό.

Για ακόμα μια χρονιά η ομάδα της Vamvakou Revival ξεπέρασε τον εαυτό της, πραγματοποιώντας μια άκρως άρτια και υπέροχη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, που όχι απλώς μας μάγεψε αλλά τη… “Βαμβακούσαμε”!

Και του χρόνου με υγεία!

Διοργάνωση: Vamvakou Revival

Με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Δείτε video