Ο Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών στη Σπάρτη

Συνάντηση με το Νεοκλή Κρητικό

Υποδέχθηκα στη Σπάρτη, τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για θέματα Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο. Με τον κ. Υπουργό και τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκωνα Τζινιέρη, συναντηθήκαμε στα γραφεία του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Σπάρτης, με τον Πρόεδρο Παναγιώτη Τσιριγώτη, τους Προέδρους των Σωματείων “Ευρώτας” και “Ελιά” Γιάννη Μαρτσούκο και Γιώργο Κοκκίνη αντίστοιχα, τον Πρόεδρο του Σωματείου Ταξί Τρίπολης Πέτρο Καραλή, καθώς και το Μέλος του Προεδρείου Ταξί Σπάρτης Σωτήρη Ροϊνό.

Στη συζήτηση η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, τέθηκαν τα τρία βασικά σημεία του νομοσχεδίου, που θα κατατεθεί τις επόμενες μέρες και που θα εμπεριέχει -μεταξύ άλλων- ρυθμίσεις για τη λειτουργία των ταξί.

Επόμενη στάση, τα ΚΤΕΛ Λακωνίας και συζήτηση με τον Πρόεδρο Δαμιανό Σταθάκο και τον κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη, Μέλος του Δ.Σ.
Ο κ. Πρόεδρος, έθεσε τα αιτήματα και τα θέματα που απασχολούν τη μεταφορική επιχείρηση του νομού μας και είχαμε έναν ουσιαστικό διάλογο, με κοινή συνισταμένη τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.