Θανατηφόρο τροχαίο στο Ναύπλιο – Νεκρός 41χρονος δικυκλιστής

Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ. για παραβατικότητα σε Μεσσηνία, Αρκαδία και Κορινθία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Σύγκρουση οχημάτων με θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου Χθες (28.10.2022) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, δίκυκλο μοτοποδήλατο, που οδηγούσε 41χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 71χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 41χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.
Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (28.10.2022) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπλίου, 17χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκε αναδιπλούμενος σουγιάς, με μήκος λάμας -7- εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, σήμερα (29.10.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 21 ετών και -2- 29χρονοι, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, χθες (28.10.2022) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε αεροβόλο πιστόλι, το οποίο κατασχέθηκε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικά έγγραφα Συνελήφθη, χθες (28.10.2022) το απόγευμα, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 46χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν α) Διάταξη του κου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων και β) απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για ληστεία, σύσταση και συμμορία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (28.10.2022) το απόγευμα, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.