Νέες συλλήψεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ναρκωτικά, κλοπές και απάτες

Συνελήφθη, χθες (5.10.2022) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν -10- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθη, χθες (5.10.2022) το πρωί, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 19χρονος αλλοδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, μαζί με άγνωστο συνεργό του, διέρρηξαν πρακτορείο «Ο.Π.Α.Π.» και αφαίρεσαν χρήματα. Επιπλέον, όπως προέκυψε, την ίδια μέρα είχαν διαπράξει ακόμη -1- περίπτωση κλοπής σε κατάστημα ημεδαπού, όπου είχαν αφαιρέσει χρήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε.

Συνελήφθησαν, χθες (5.10.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, 38χρονη και 40χρονος, αντίστοιχα, γιατί πραγματοποίησαν -4- συναλλαγές σε καταστήματα, με κάρτα ανάληψης τραπέζης, η οποία είχε απολεσθεί. Ανωτέρω κάρτα βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της.