Πολυάριθμες συλλήψεις στην περιφέρεια Πελοποννήσου

Διενεργούνται προανακρίσεις

Συνελήφθη, χθες (5.9.2022) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του, βρέθηκε πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ). Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθη, χθες (5.9.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (5.9.2022) το μεσημέρι, στα ΕξαμίλιαΚορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, σε συνεργασία με τις Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας και Αργολίδας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, συνολικού βάρους -56,2- και -18,5- γραμμαρίων,αντίστοιχα, καθώς και ζυγαριά ακριβείας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Συνελήφθη, χθες (5.9.2022) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 18χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε σουγιά, με μήκος λάμας -7,7- εκατοστών, ο οποίος κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες (5.9.2022) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 46χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για ληστεία.

Συνελήφθη, χθες (5.9.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί προχθές (4.9.2022) τα πρωί, εισήλθε σε οικία ημεδαπού και  αφαίρεσε τσάντα, η οποία περιείχε προσωπικά έγγραφα. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (7.9.2022) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 53χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν -3- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (7.9.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου Αργολίδας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -18- γραμμαρίων,  η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες (7.9.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 58χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκε μαχαίρι, με μήκος λάμας –11- εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθη, χθες (7.9.2022) το μεσημέρι, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 36χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μαχαίρι, με μήκος λάμας -10- εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και αποθήκη, που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από την 15.1.2022 έως και την 13.3.2022, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών, ηλικίας 36 και 47 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή.