Έντεκα περιπτώσεις κλοπών στην Αργολίδα – Συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά σε Αρκαδία, Κορινθία και Μεσσηνία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, έντεκα (11) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας.
Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 19 και 26 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 6.4.2022 έως την 28.7.2022, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων, διέπραξαν συνολικά έντεκα (11) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες.
Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, ρολόγια, και κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις -16.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.
Τέλος, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ, ως προερχόμενο από τέλεση αξιόποινων πράξεων.
Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (10.8.2022) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης Συνελήφθη, χθες (10.8.2022) το μεσημέρι, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 18χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της κ. Ανακριτρίας Πλημμελειοδικών Κορίνθου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή Συνελήφθησαν, προχθές (9.8.2022) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο ημεδαποί, 36χρονος και 30χρονη, αντίστοιχα, γιατί όπως προέκυψε, διέπραξαν δύο περιπτώσεις κλοπών σε οικίες στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, όπου αφαίρεσαν χρήματα, χρυσαφικά και προσωπικά έγγραφα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα Συνελήφθη, σήμερα (11.8.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 51χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι με μήκος λάμας -16- εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.