Νέες συλλήψεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Αργολίδα, Κορινθία και Μεσσηνία στο επίκεντρο της παραβατικότητας

Συνελήφθησαν, χθες (5.7.2022) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, δύο (2) άτομα, 25χρονος αλλοδαπός και 20χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, φυσίγγιο πολεμικού τουφεκίου, βολίδα και -3- ξύλινα ρόπαλα με προσαρμοσμένα, στην άκρη αυτών, καρφιά και βίδες.

Συνελήφθη, χθες (5.7.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, με τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -15,5- γραμμαρίων, -23- σπόροι κάνναβης και κυνηγετικό όπλο.

Συνελήφθησαν, χθες (5.7.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, τρεις (3) ημεδαποί, -2- 22χρονοι και 24χρονος, γιατί παρίσταναν τους αστυνομικούς Ασφάλειας σε δύο άτομα και προέβησαν παράνομα σε έλεγχο των στοιχείων τους.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών και δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών σε οικίες και όχημα, που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από την 16.4.2022 έως και την 21.4.2022, στην Καλαμάτα και στον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, ενώ αυτή περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό του. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.