30 χρόνια FLY | 30 χρόνια ενημέρωσης και ψυχαγωγίας

Σας ευχαριστούμε για τη σταθερή υποστήριξη! Συνεχίζουμε ...

Τριάντα χρόνια στα ραδιοφωνικό τοπίο και στα δημοσιογραφικά δρώμενα συμπληρώνει σήμερα ο FLY, καθώς ήταν 14 Οκτωβρίου 1991 όταν ο σταθμός εξέπεμψε για πρώτη φορά στα FM, ξεκινώντας το μακρύ, όπως αποδείχθηκε, ταξίδι του.

Όλα ξεκίνησαν με το όραμα του Λεωνίδα Καρβουνιάρη, το οποίο ήρθαν να συνεχίσουν και να ενισχύσουν ο Τάκης Καρβουνιάρης και ο Γιάννης Καρβουνιάρης. Όλοι μαζί σε συνεργασία με μία ευρεία ομάδα ραδιοφωνικών παραγωγών και τεχνικών κατάφεραν να πρωτοστατούν διαρκώς και να κόβουν σταθερά πρώτοι το νήμα της ακροαματικότητας.

Κατά τη διάρκεια της πορείας του ο FLY μετεξελίχθηκε σε ένα ισχυρό μιντιακό γκρουπ, το οποίο βγήκε από τα σύνορα της Λακωνίας και ανέπτυξε σημαντικές συνεργασίες στο χώρο της δημοσιογραφίας με πανελλαδικά τηλεποτικά δίκτυα.

Σήμερα, σε μία εποχή που το ραδιόφωνο ενδυναμώνεται όλο και περισσότερο και συνεχίζει να αποτελεί μία από τις πλέον αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης, ο FLY, με δυναμική ηγεσία,  πιστός στις αξίες του και με απόλυτο σεβασμό στους ακροατές του, αποτελεί σημείο δημοσιογραφικής αναφοράς, πλουραλιστικής ειδησεογραφίας και ποιοτικής ψυχαγωγίας, διαμορφώνοντας την εικόνα του σύγχρονου ραδιοφώνου.

30 χρόνια FLY 89.7

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Συνεχίζουμε …