Επίσκεψη Κοντοζαμάνη στα νοσοκομεία Σπάρτης & Μολάων | Δηλώσεις

Τις δομές Υγείας του νομού Λακωνίας επισκέφτηκε σήμερα, Παρασκευή 04.06.2021, ο Αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ.Κοντοζαμάνης.

Αμέσως μετά έκανε τις εξής δηλώσεις από το Νοσοκομείο Σπάρτης

“Επισκέφτηκα τις υγειονομικές δομές της Λακωνίας για να δούμε από κοντά την υφιαστάμενη κατάσταση ειδικά αυτή τη χρονική στιγμή που η χώρα μας εξέρχεται από μια μεγάλη περιπέτεια, αυτή της πανδημίας.

Μία περιπέτεια που το Εθνικό σύστημα Υγείας πάλεψε και κατάφερε να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις με επιτυχία και αυτό οφείλεται στο ανθρώπινο δυναμικό, στους γιατρούς & νοσηλευτές στα νοσοκομεία μας και σε όλες τις δομές και συστήματα Υγείας που τους τελευταίους μήνες υπερέβαλαν εαυτόν προκειμένου να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα.

Είδαμε ότι μέσα στην περίοδο της πανδημίας καταφέραμε να ενισχύσουμε το Εθνικό σύστημα Υγείας σε εξοπλισμό, έχουμε δημιουργήσει μια σημαντική παρακαταθήκη έτσι ώστε να μπορέσουμε να επισπεύσουμε τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη το εθνικό σύστημα Υγείας για να ανταποκρίνεται πληρέστερα σε όλες τις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Είμαι ενθουσιασμένος από τα νοσοκομεία Σπάρτης & Μολάων . Η εικόνα από τις υγειονομικές δομές του νομού Λακωνίας είναι διαφορετική από τη στιγμή που αναλάβαμε τόσο τη διακυβέρνηση της χώρας όσο και τη διοίκηση των μονάδων της Ελληνικής Περιφέρειας, στην ηγεσία αυτής της προσπάθειας. Στόχος μας είναι και με την εμπειρία και τη γνώση που αποκτήσαμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, να ενισχύσουμε τις δομές αυτές και να προσφέρουμε υπηρεσίες υγείας , έτσι ώστε ο κάθε συμπολίτης μας να αισθάνεται ασφαλής.”