Παραλία Φωκιανού | Ο κρυμμένος κολπίσκος του Πάρνωνα

Αφιέρωμα Fly στις μοναδικές παραλίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ο Fly, θέλοντας να βάλει από το δικό του μετερίζι ένα λιθαράκι στην προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών, ξεκινά ένα αφιέρωμα στις μοναδικές παραλίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι οποίες αναμένεται να κερδίσουν ξανά τις εντυπώσεις και να αποτελέσουν το φόντο στις φωτογραφικές στιγμές των επισκεπτών. Κάθε εβδομάδα και μία διαφορετική θαλασσινή πρόταση! Κάθε Σαββατοκύριακο κι ένα νέο αφιέρωμα στους θησαυρούς της Πελοποννήσου με θέα τα γαλανά και πράσινα νερά της.

Αυτή τη φορά θα μεταφερθούμε εκεί που ανταμώνουν οι καταπράσινες πλαγιές του Πάρνωνα με το Μυρτώο Πέλαγος. Έναν καλά κρυμμένο κολπίσκο με γαλαζοπράσινα νερά και σπάνια λευκά βότσαλα θα συναντήσουν οι ταξιδιώτες που θα διασχίσουν την ανατολική πλευράς της Πελοποννήσου. Και το όνομα αυτού: Φωκιανός Αρκαδίας.

Μετά το Λεωνίδιο, οδηγούμε προς Πούλιθρα και αφού περάσουμε το χωριό Αμυγδαλιά,  κατευθυνόμαστε προς το Πηγάδι. Μετά την κατηφοριά, ο δρόμος μας βγάζει στο Φωκιανό. Μπορεί η διαδρομή να έχει τις δυσκολίες της, αλλά ο προορισμός αποζημιώνει κάθε απαιτητικό επισκέπτη.