Στη Διεθνή Διαδικτυακή Τουριστική Έκθεση ITB Berlin η Ελαφόνησος

Στόχος της συμμετοχής μας στην εν λόγω έκθεση είναι η παγκόσμια προώθηση των τουριστικών δυνατοτήτων του νησιού

Η Ελαφόνησος, με συνεχή συμμετοχή και εκπροσώπηση σε όλες τις σημαντικές διοργανώσεις που αφορούν την τουριστική αγορά σε διεθνές επίπεδο, συμμετάσχει στη Διεθνή Διαδικτυακή Τουριστική Έκθεση «ITB Berlin – NOW 2021 (Virtual)» www.itb-now.com , με εκπρόσωπο την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κα. Μέντη Κατερίνα.

Η φετινή έκθεση στο Βερολίνο, η οποία ξεκίνησε την Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 12 Μαρτίου, έχει την ιδιαιτερότητα ότι διεξάγεται σε εικονικό (virtual) περιβάλλον λόγω της πανδημίας του Covid19.

Οι προσπάθειες του ΕΟΤ να δημιουργήσει το κατάλληλο πλαίσιο για μια πλήρη και σύγχρονη παρουσία στην τουριστική έκθεση του Βερολίνου βρήκαν μεγάλη ανταπόκριση, καθώς για πρώτη φορά η Ελλάδα εκπροσωπείται με 250 εκθέτες στο ψηφιακό περίπτερο που δημιουργήθηκε από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη των προσδοκιών για τα αποτελέσματα στην έκθεση, που παραδοσιακά αποτελεί «βαρόμετρο» της τουριστικής αγοράς.

Ο Δήμος Ελαφονήσου σε εφαρμογή του στρατηγικού σχεδιασμού του όσον αφορά στην προβολή του νησιού, ενισχύει την παρουσία του με ανάλογο προωθητικό υλικό προς τους ενδιαφερόμενους, μετά από κάθε b2b ηλεκτρονική συνάντηση. Με τον τρόπο αυτό αναδεικνύονται, αφενός τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μας ως τουριστικός προορισμός, αφετέρου το υγειονομικά ασφαλές περιβάλλον, στο οποίο καλούνται να περάσουν τις διακοπές τους οι επισκέπτες από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Στόχος της συμμετοχής μας στην εν λόγω έκθεση είναι η παγκόσμια προώθηση των τουριστικών δυνατοτήτων μας προσδοκώντας στο βέλτιστο αποτέλεσμα εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου 2021.

Εκ του Δήμου Ελαφονήσου