Συγκλονίζει ο αδερφός της 15χρονης που πέθανε από Covid – “Μας είπαν ότι έχει φαρυγγίτιδα – Ήμουν κι εγώ αρνητής του κοροναϊού”

Καταγγελίες «φωτιά» - Σοκ στη Θήβα: Κατέληξε 15χρονη από κοροναϊό – Είχε υποκείμενα νοσήματα

Τρομερές καταγγελίες από τον αδερφό της 15χρονης που πέθανε από κοροναϊό στη Θήβα, και ο οποίος μίλησε στον Alpha. «Στέρεψαν τα δάκρυά μου. Ήμουν κι εγώ αρνητής του κοροναϊού, όσοι τα πιστεύουν αυτά να τα κόψουν».

Μιλώντας στον Alpha και στην εκπομπή «Tlive», ο αδερφός της κοπέλας έκανε καταγγελίες «φωτιά», καθώς όπως είπε, ενώ η 15χρονη είχε κοροναϊό, παιδίατρος της είπε ότι έχει φαρυγγίτιδα.

Συγκεκριμένα, με το τεστ να έχει βγει θετικό, ο παιδίατρος της είπε ότι έχει φαρυγγίτιδα και της έδωσε φάρμακα. Με λίγα λόγια δεν της δόθηκε η πρέπουσα προσοχή, και ενώ η 15χρονη έπασχε από σοβαρό υποκείμενο νόσημα( διαβήτη) κάτι που την έκανε πολύ ευάλωτη στον ιό.

«Αν τον δω μπροστά μου να κρυφτεί» έλεγε φανερά εκνευρισμένος ο νεαρός. «Είχε τα πιο κλασσικά συμπτώματα κορωνοϊού, βήχα και πυρετό, που μας τα λένε και τα ξέρουμε από την αρχή» είπε.
“Όσοι είναι αρνητές του κοροναϊού να το κόψουν”

Ο αδερφός της άτυχης κοπέλας αναφέρθηκε επίσης και στους αρνητές του κορωνοϊού. Όπως είπε, ήταν κι ο ίδιος αρνητής στην αρχή.

Ωστόσο κάλεσε όσους αρνούνται ακόμα να δουν την πραγματικότητα, να σταματήσουν.

«Τα συλλυπητήρια είναι μια πολύ μικρή λέξη για να περιγράψω το δράμα που ζει ο πατέρας μου στη Θήβα και το δράμα που έχω περάσει εδώ και δύο μέρες εγώ. Αρχικά θα ήθελα να τονίσω ότι όλος ο κόσμος πρέπει να αφήσει αυτά που κάνει και πιστεύει για τον κορονοϊό και να προσέξει την υγεία του και την οικογένειά του. Ο θάνατος δεν κάνει διακρίσεις, δεν είναι δίκαιος, ούτε ευγενικός. Παραδέχομαι ότι κι εγώ υπήρξα αρνητής της πανδημίας λόγω του νεαρού της ηλικίας μου, η πανδημία ζει ανάμεσά μας τόνισε.
Έχει νοσήσει και ο πατέρας και η μητέρα

Όπως τόνισε ο νεαρός, και ο πατέρας του και η μητέρα του έχουν νοσήσει. Στον επανέλεγχο που έγινε τη Δευτέρα, η μητέρα βρέθηκε με οξυγόνο 18% γι αυτό και νοσηλεύτηκε στον Ευαγγελισμό.

Ο πατέρας του ήταν ασυμπτωματικός, ενώ για την 15χρονη έγινε η λάθος διάγνωση. «Στέρεψα από δάκρυα, σκέφτομαι τη μάνα μου στο νοσοκομείο» είπε.

libre.gr