Μπαράζ συλλήψεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στο κόκκινο η παραβατικότητα

Συνελήφθη, χθες (14.9.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (4.9.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 39χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητες ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας

Συνελήφθη, χθες (14.9.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, προχθές (13.9.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, εισήλθε σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε από τσάντα της χρήματα.

Συνελήφθη, χθες (14.9.2020) το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 49χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους, -8,7- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, σήμερα (15.9.2020) και πρώτες ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.

Συνελήφθησαν, χθες (14.9.2020) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 19 και 26 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, προσπάθησαν να διαρρήξουν δύο οικίες ημεδαπών, δίχως όμως να τα καταφέρουν.

Συνελήφθη, χθες (14.9.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.