«Θα Κάτσω Σπίτι» | Έλληνες καλλιτέχνες τραγουδούν Λουκιανό Κηλαηδόνη

Αν και κυκλοφόρησε το 1986, σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ

Το τραγούδι «Θα Κάτσω Σπίτι» του Λουκιανού Κηλαηδόνη έχει αποτελέσει έμπνευση για πολλούς που εκφράζονται μέσα από τη μουσική.

Αν και κυκλοφόρησε το 1986, το «Θα Κάτσω Σπίτι» είναι σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ.

Τρεις δεκαετίες αργότερα, το «Θα Κάτσω Σπίτι» επιστρέφει στην επικαιρότητα ανανεωμένο, με αφορμή τη νέα πραγματικότητα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Οι Βιολέτα Ίκαρη, Τζώρτζια Κεφαλά, Μαρία Κηλαηδόνη, Χρήστος Μάστορας, Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μπάσης, Μίλτος Πασχαλίδης, Νίκος Πορτοκάλογλου και Μαρίζα Ρίζου ενώνουν τις φωνές τους στο ρυθμό του Λουκιανού Κηλαηδόνη και περνούν το μήνυμα ότι συνεχίζουμε να ζούμε, μένουμε σπίτι και ακούμε μουσική.

Οι φωνές τους ενώθηκαν, τραβήχτηκαν #menoumespiti videos και όλα μαζί δημιούργησαν το single «Θα Κάτσω Σπίτι, 2020», που κυκλοφορεί μετά από πρωτοβουλία της Walnut Entertainment Greece και την ευγενική συναίνεση της οικογένειας Κηλαηδόνη.

Την ενορχήστρωσης της νέας εκδοχής του τραγουδιού έκανε ο Δημήτρης Σιάμπος.

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορονοϊού.

Το single «Θα Κάτσω Σπίτι 2020» δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση από τη Minos EMI / Universal Music του υλικού με τη φωνή του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

hit-channel