Στο κόκκινο η παραβατικότητα στη Μεσσηνία

Συνελήφθησαν, χθες (3.3.2020) το πρωί, σε τρεις (3) ξεχωριστές περιπτώσεις, στη Μεσσήνη και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 40, 33 και 29 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν -10- ναρκωτικά δισκία και τσιγαριλίκι κάνναβης, καθώς και μικροποσότητα ηρωίνης και -4- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (3.3.2020) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες (3.3.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 68χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Συνελήφθη, χθες (3.3.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 49χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσαν: α) απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή και απόπειρα απάτης και β) απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπού, που είχε γίνει την 26.2.2020, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 68χρονης ημεδαπής, για κλοπή.