52οι Διεθνείς Παιδικοί Αγώνες στο Ισραήλ! Τα Σπαρτιατόπουλα είναι εκεί!

Στην Ιερουσαλήμ του Ισραήλ βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής 29 Ιουλίου 2018, η αποστολή του Δήμου Σπάρτης, η οποία συμμετέχει στους 52ους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες που διεξάγονται από 29 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.

Ειδικότερα, στην Ιερουσαλήμ ταξίδεψαν για να συμμετέχουν στους αγώνες 15 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι συμμετέχουν σε αθλήματα του στίβου, στο μπάσκετ και το βόλεϊ.

Η αποστολή του Δ. Σπάρτης, με αρχηγό την Ευγενία Παπαδάκη και εκπρόσωπο της πόλης τη δημοτική σύμβουλο Χριστίνα Μακρυσοπούλου, αποτελείται από τους εξής προπονητές: Ανθή Τσατουμά (προπονήτρια βόλεϊ), Μιχάλη Καλομοίρη (προπονητής στίβου), Παντελή Μπεμπέτσο (προπονητής μπάσκετ), Μιχάλη Κωνσταντόπουλο (προπονητής βόλεϊ). Συμμετέχει και το μέλος της Επιτροπής Διεθνών Παιδικών Αγώνων κ. Σπύρος Παυλάκος.

Οι αθλητές που μετέχουν στην αποστολή είναι:

Αθλητές στίβου: Μπεσσώνυ Αλεξάντρ, Έρικα Ολαρίου, Ιωάννα Σουλτάνη
Αθλητές μπάσκετ: Ευστράτιος Βαρζακάκος, Μιχάλης Μάνδρος, Μιχάλης Μιχαλόπουλος, Δημήτριος Χρόνης
Αθλήτριες βόλεϊ: Ελένη Καπετανέα, Αφροδίτη Παπασπυριδάκου, Λυγερή Πετράκου, Μαριαλέλα Πλειώτα, Καλλιόπη Ρηγάκου, Καλλιόπη Στρατη, Αθανασία Τσεμπελή, Ελένη Φουντούκη

Ο Δήμος Σπάρτης συμμετέχει για πολλοστή φορά στους παγκόσμιους αγώνες, στους οποίους εφέτος συμμετέχουν πέντε δήμοι από την χώρα μας και περισσότεροι από 150 από ολόκληρο τον κόσμο.