5 μεταγραφές ανακοίνωσε η Σπάρτη!

Νέες μεταγραφές ανακοίνωσε η Σπάρτη. Πιο συγκεκριμένα, η λακωνική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον 20χρονο Ευάγγελο – Ανδρέα Αναστασίου,  μεσοεπιθετικό και δεξιά – αριστερά χαφ.  Ο Αναστασίου ήταν στον Απόλλωνα Αθηνών τις δυο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους 2016-2017 και 2017-2018 και στον Παναιτωλικό την περίοδο 2014-2015. Έχει παίξει στο παρελθόν για δυο χρόνια σε Ακαδημίες της Κολωνίας.

Επίσης, παίκτης της Σπάρτης θεωρείται πλέον ο ταλαντούχος νεαρός καλαματιανός κεντρικός αμυντικός, Σπύρος Οδεμισιώτης! Ο 23χρονος υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί στη Μαύρη Θύελλα, στους Νέους του Πανιωνίου, στην Ένωση Πελλάνας, στον Πανθουριακό και στην Σουηδική Χάμοσαντ.

Επιπλέον, ο 22χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ Λεωνίδας Καστριτσέας ανήκει στο δυναμικό της ομάδας. Ήταν παίκτης του Ηρακλή και από τη νέα αγωνιστική περίοδο συνεχίζει την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Σπάρτη.

Ο Αλέξης Ασπρογιάννης συνεχίζει την καριέρα του στη Σπάρτη, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ.  Ήταν αρχηγός στην κιτρινόμαυρη ομάδα Κ20 και τώρα συνεχίζει στη Football League. Είναι 20 ετών και πήγε στην «Ένωση» την περίοδο 2014-15 από τις Ελπίδες Αγρινίου.

Τέλος, ο 20χρονος Μάριος Παυλής από τον Ατρόμητο, ανήκει πλέον στο δυναμικό της Σπάρτης. Ο ταλαντούχος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με τη μορφή δανεισμού για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Ο Μάριος Παυλής από 10 μέχρι 15 ετών ήταν στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού με εξαιρετικές παρουσίες στα «ερυθρόλευκα» τμήματα υποδομής. Το γεγονός ότι η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης πριν πέντε χρόνια τον φιλοξένησε επί γερμανικού εδάφους για περίπου τέσσερις μήνες και τον ήθελε στις Ακαδημίες της λέει πολλά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν έδειξε διατεθειμένος να τον αφήσει έτσι απλά να φύγει από το Ρέντη. Από το τότε σίριαλ επωφελήθηκε ο Ατρόμητος, ο οποίος άρπαξε τον Μάριο Παυλή σε ηλικία 16,5 ετών.