32 χρόνια FLY FM 89,7 | 32 χρόνια στον ραδιοφωνικό αέρα μαζί!

14 Οκτωβρίου 2023 … Ο FLY συμπληρώνει 32 χρόνια λειτουργίας! Σήμερα ακόμα πιο ισχυρός και πάντα δίπλα στους πολίτες!

14 Οκτωβρίου 1991 … Ο FLY για πρώτη φορά στον αέρα της Λακωνίας και όχι μόνο!

14 Οκτωβρίου 2023 … Ο FLY συμπληρώνει 32 χρόνια λειτουργίας!

ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΣΤΑΘΜΟΥ: Λακωνία, Ελαφόνησος, Κύθηρα, Νότια Αρκαδία, Νότια Μεσσηνία, Μεσσήνη, Νότια Χανιά και μέσω internet στη υπόλοιπη Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο – Ακούστε live εδώ: FLY 89.7 Live

Από την ημέρα που ο FLY εξέπεμψε στα ερτζιανά, ο νομός Λακωνίας και ευρύτερα η Πελοπόννησος απέκτησαν τη δική του φωνή, τη δική τους ενημέρωση, τη δική τους μουσική συντροφιά! Μάλιστα, ο χρόνος ήρθε να εκπληρώσει τις προσδοκίες της οικογένειας Καρβουνιάρη και να χαρίσει στο σταθμό την κορυφή της προτίμησης των ακροατών!

Οι επίπονες προσπάθειες των ανθρώπων του σταθμού για έγκυρη, έγκαιρη και αντικειμενική ενημέρωση αποτελούν δεδομένη πραγματικότητα. Η εκπομπή «Λακωνία Χωρίς Σύνορα» με το Λεωνίδα Καρβουνιάρη, η οποία έγραψε τη δική της ιστορία, αλλά και συνολικά η πρωινή ζώνη του FLY έγιναν συνώνυμο της επιτυχίας, μιας και από τον πρώτο χρόνο καθιερώθηκαν στην πρώτη θέση τόσο της ακροαματικότητας όσο και της καρδιάς των ακροατών. Καθημερινά, η δημοσιογραφική ομάδα του FLY δίνει αγώνα για ενημέρωση και άμεση επίλυση των προβλημάτων του πολίτη. Φυσικά, το menu -εκτός από τις ενημερωτικές ζώνες- περιλαμβάνει εκπομπές ποικίλης ύλης με σχόλια και αγαπημένες μουσικές από αξιόλογους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, αθλητικά, κοινωνικά θέματα και προοδευτικά προγράμματα.

Ο FLY διαθέτοντας πλέον δύο μέσα ενημέρωσης, τον FLY FM 89.7 και την ενημερωτική ιστοσελίδα της Πελοποννήσου www.flynews.gr, αποδεδειγμένα είναι η πλέον αξιόπιστη φωνή – εικόνα – έκφραση της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η πολυετής εμπειρία των ανθρώπων του FLY και η μαχητικότητα, συνδυασμένες πάντοτε με την ποιότητα, τη συνέπεια την πρωτοπορία και το ήθος, καθιστούν τα δύο μέσα ενημέρωσης του FLY εργαλεία επιτυχίας και προοπτικής για κάθε επαγγελματία!

Η οικογένεια του FLY σας ευχαριστεί θερμά  για την αγάπη και εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια!

Συνεχίζουμε την πορεία μαζί!