3 υποθέσεις εξαφάνισης στην Πελοπόννησο

Τι συνέβη με τους αγνοούμενους

3 άνδρες εξαφανίστηκαν τις τελευταίες ημέρες, σε περιοχές της Πελοποννήσου. Πιο συγκεκριμένα, από την παραμονή των Χριστουγέννων, αγνοείται ένας ηλικιωμένος 90 ετών, με καταγωγή από το χωριό Μαλλωτά Μεγαλόπολης. Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, με τις έρευνες να μην έχουν αποδώσει καρπούς μέχρι στιγμής.

Επίσης, μία ακόμα υπόθεση εξαφάνισης, συγκεκριμένα στην περιοχή Χρυσοκελλαριά Μεσσηνίας, καταγράφηκε τις τελευταίες ημέρες. Ειδικότερα, τα ίχνη ενός 68χρονου αγνοούνταν για 2 ημέρες, με αποτέλεσμα να στηθεί επιχείρηση εντοπισμού του. Τελικά, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο εν λόγω άνδρας βρέθηκε σε χαράδρα. Ακολούθως, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για τις απαραίτητες ενέργειες.

Τέλος, ένας ακόμα άνδρας στο Σχίνο Λουτρακίου είχε αρκετά 24ωρα να δώσει σημεία ζωής, με αποτέλεσμα οι οικείοι του να ζητήσουν τη συνδρομή της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του. Δυστυχώς, οι έρευνες είχαν τραγική κατάληξη, καθώς ο αγνοούμενος εντοπίστηκε νεκρός εντός της οικίας του. Αναμένεται το πόρισμα της νεκροψίας – νεκροτομής, ώστε να πέσει φως στην υπόθεση.