13 Πιστοποιημένοi/ες Εκπαιδευτές/τριες Πρώτων Βοηθειών στην ΕΟΔ Λακωνίας

Μέσω του πλέον αναγνωρισμένου φορέα, του European Resuscitation Council

Tην Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021, δεκατρία (13) μέλη του Παραρτήματος Λακωνίας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν με δικά τους έξοδα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (E.R.C.) ως εκπαιδευτές στην Βασική Υποστήριξη Ζωής (Basic Life Support).

Μέσω του πλέον αναγνωρισμένου φορέα, του European Resuscitation Council (ERC), υλοποιούμε το πολυετές όραμά μας να μπορούμε, ως εκπαιδευτές, να παρέχουμε σε όποιον/α συμπολίτη μας από 12 χρονών και άνω επιθυμεί, την ίδια πιστοποιημένη και αναγνωρισμένη γνώση που και εμείς κατέχουμε.

Το να γνωρίζουμε, ως πολίτες, πρώτες βοήθειες είναι πολύ σημαντικό, πρώτα από όλα για την οικογένεια μας, το εργασιακό και το φιλικό περιβάλλον μας. Στατιστικά οι περισσότερες πιθανότητες να μας συμβεί κάποιο περιστατικό που χρήζει πρώτων βοηθειών είναι στο σπίτι, στην δουλειά ή με την παρέα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία και τις απαιτήσεις εκπαίδευσης και πιστοποίησης στην Βασική Υποστήριξη Ζωής (B.L.S.) μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: eodlakonias@gmail.com.

Για το Δ.Σ της Ε.Ο.Δ. Λακωνίας

Με τιμή

Ο Πρόεδρος                  Η Γενική Γραμματέας

Ιωάννης Κληροδέτης  Πολυτίμη Σταθάκου