10ο Φεστιβάλ Πολιτιστικών – Κοινωνικών εκδηλώσεων στη Μαγούλα

Δείτε το πρόγραμμα - Πολιτιστικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κοινωνία Μαγούλας - Άγιος Νίκανδρος»

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την διεξαγωγή του 10ου Φεστιβάλ Πολιτιστικών – Κοινωνικών εκδηλώσεων, με τίτλο: Magoula River Festival που θα πραγματοποιηθεί από 30 Ιουνίου έως και 29 Ιουλίου στη Μαγούλα δίπλα στο ποτάμι, στο πανέμορφο προαύλιο του Βυζαντινού παρεκκλησίου της Παναγίας μας.

Κάθε χρόνο κάνουμε προσπάθεια να εμπλουτίζουμε και να αναβαθμίζουμε τις εκδηλώσεις μας, με την συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών και με ποικίλα θέματα, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα Πολιτισμού και προσφέροντας την δυνατότητα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να απολαύσουν καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Ταυτόχρονα προσπαθούμε να διατηρήσουμε την Ελληνική Παράδοση αφιερώνοντας την Μεγάλη Συναυλία με τον κ. Βασίλη Σκουλά στα τραγούδια και τους χορούς της Μεγαλοννήσου Κρήτης, με την οποία θα ανοίξει των Πρόγραμμα των πλούσιων και φέτος εκδηλώσεών μας.

Το φεστιβάλ συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Σπάρτης, ενώ σημαντική είναι η οικονομική βοήθεια των χορηγών μας. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις μας που σύμφωνα με το πρόγραμμα είναι οι ακόλουθες:

30 Ιουνίου,        Συναυλία Βασίλη Σκουλά– Αφιέρωμα στην Κρήτη

5 Ιουλίου,          Party με το συγκρότημα Walkman the Band και D.J.

7 Ιουλίου,          Μνημόσυνο Ευεργετών

12 Ιουλίου,        Παράσταση  Stand Up Comedy με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα

14 Ιουλίου,        Παραδοσιακό Πανηγύρι

17 Ιουλίου,      Ποδηλασία – Παράσταση με ταχυδακτυλουργό και τον Αργύρη από  τους ONE

21 Ιουλίου,     Μουσικοθεατρική παράσταση «Ο Μίκης Θεοδωράκης μέσα από τα μάτια νέων»

22 Ιουλίου,       Αιμοδοσία

26 Ιουλίου,       River Party με  D.J.

29 Ιουλίου,       Συναυλία Γιάννη Ζουγανέλη και Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου

 

      Ιδιαίτερα παρακαλούμε να ενισχύσετε την Τράπεζα Αίματος συμμετέχοντες στην Εθελοντική Αιμοδοσία που σύμφωνα με το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουλίου στις 6.00 μμ στην αίθουσα της εκκλησίας της Μαγούλας.

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να  επικοινωνήστε στα τηλ.: 6942401798, 6937415187, 6976497342 και 6972914514 ή να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του Σωματείου στο Facebook :

https://www.facebook.com/profile.php?id=100083278660582