1ο Παλλακωνικό τουρνουά σκάκι Δημοτικών σχολείων

Με εξαιρετική επιτυχία, χάρη στην μεγάλη συμμετοχή από όλα τα σχολεία της Λακωνίας ,διοργανώθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 το 1ο Παλλακωνικό τουρνουά σκάκι Δημοτικών σχολείων. Την ευθύνη διεξαγωγής είχε το 1ο Δημοτικό σχολείο Σπάρτης «Ηρώ Κωνσταντοπούλου» , στην αίθουσα εκδηλώσεων του οποίου έλαβε χώρα ο αγώνας . Η συνεργασία με τον Σκακιστικό Σύλλογο Σπάρτης είχε ως αποτέλεσμα να παιχθούν υψηλού επιπέδου παρτίδες , όπου ξεχώρισε το «παιδί – θαύμα» , ο 7χρονος μαθητής του 3ου Δημοτικού σχολείου Σπάρτης Βασιλείου Κωνσταντίνος που κέρδισε μαθητές ακόμη και μεγαλύτερους του. Αναλυτικά τα αποτελέσματα :

Β΄- Γ΄ τάξη : 1ος Βασιλείου Κωνσταντίνος 3ο Δημοτικό σχολείο Σπάρτης

2ος Κωστιάνης Ζαχαρίας 1ο Δημοτικό σχολείο Σπάρτης

3ος Ζερβάκος Αλέξης 1ο Δημοτικό σχολείο Σπάρτης

Δ΄ τάξη : 1ος Μπουτσικάρης Δημήτριος Δημοτικό σχολείο Αρεόπολης

2ος Αρριανά Αναστασία Δημοτικό σχολείο Δαφνίου

3ος Σέλο Ρέϊ Δημοτικό σχολείο Αρεόπολης

Ε΄ τάξη : 1ος Πεττάκος Ιωάννης Δημοτικό σχολείο Μονεμβασιάς

2ος Γκαρουτσάμπα Μεράμπ Δημοτικό σχολείο Μονεμβασιάς

3ος Δαμάλας Νικόλαος 5ο Δημοτικό σχολείο Σπάρτης

ΣΤ΄ τάξη : 1ος Αρριανάς Μάριος Δημοτικό σχολείο Δαφνίου

2ος Χρυσόπουλος Νικόλαος 1ο Δημοτικό σχολείο Σπάρτης

3ος Δρούτσας Γεώργιος 1ο Δημοτικό σχολείο Σπάρτης

Ρέββας Ηλίας Δημοτικό σχολείο Ξηροκαμπίου

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού σχολείου Σπάρτης ευχαριστεί θερμά τον Σκακιστικό Σύλλογο Σπάρτης και ειδικότερα τους : Κωστιάνη Γεώργιο, Σκεπαρνιά Μαίρη, Σταμούλη Κλεάνθη, Γιαννούλα Χρήστο και Αρριανά Δημήτρη.

Επίσης, ευχαριστούμε για την προσφορά τους τους δωροθέτες : ΑΣΕ Λακωνία ,τα Βιβλιοπωλεία Πλαίσιο, Αρκτούρος, Χρόνος, Γαλαξίας, το φαρμακείο Βαβαρούτσος, το κατάστημα ENERGY, το κατάστημα DAIKIN – Πατσαλός, την οικογένεια Ζερβάκου. Πολύτιμος συμπαραστάτης και συνδιοργανωτής όπως πάντα ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων του σχολείου μας.