Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης του Κεφαλά

Η απροειδοποίητη διακοπή νερού στις 9:30 την Κυριακή το πρωϊ στον Κεφαλά Λακωνίας αλλά και σε άλλες περιοχές τελικά αποκαταστάθηκε περίπου στις 14:00 το μεσημέρι. Οφειλόταν σε απροσδόκητη βλάβη στο δίκτυο.

Σύμφωνα με δηλώσεις στον FLY του Ηλία Τρακάκη, επρόκειτο για μία αναπάντεχη μεγάλη βλάβη σε μηχανισμό του δικτύου ύδρευσης της περιοχής, αλλά ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες που κατέβαλαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΣ έγινε σύνδεση με το δίκτυο ύδρευσης της Σπάρτης για να επιταχυνθεί η λύση του προβλήματος για τους πολίτες.

Νωρίτερα η πρώτη ανάρτηση στο flynews.gr για τη διακοπή νερού

Σύμφωνα με καταγγελίες ακροατών και αναγνωστών του FLY 89.7 & Flynews.gr σήμερα Κυριακή 15.7.2018 ο Κεφαλάς Λακωνίας στερείται του βασικότερου αγαθού…του νερού. Χωρίς καμία προειδοποίηση και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στην περιοχή που απέχει 16 χλμ. από την πρωτεύουσα του νομού, υπάρχει διακοπή νερού από το πρωί της Κυριακής, με του κατοίκους να εμφανίζονται απόλυτα διακαιολογημένα αγανακτισμένοι.

Καθώς ο υδράργυρος σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. θα αγγίξει σήμερα τους 35 βαθμούς κελσίου, η διακοπή νερού δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.