Χτίζει το … αύριο! 4 + 1 μεταγραφές για το Λακωνικό!

Με το βλέμμα στο μέλλον κινείται στο φετινό μεταγραφικό παζάρι η ομάδα μπάσκετ του Λακωνικού, η οποία ήρθε σε συμφωνία με πέντε ανερχόμενους και ταλαντούχους αθλητές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2000 και 2001.

Ειδικότερα, παίκτης του Λακωνικού θα είναι την επόμενη χρονιά ο Κωνσταντίνος Κανελλόπουλος (2000), ο οποίος μετεγράφη από το Φιλαθλητικό με τη μορφή δανεισμού. Αγωνίζεται με ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα τόσο στις θέσεις των ψηλών όσο και στην περιφέρεια.

Παράλληλα, ο Λακωνικός ήρθε σε συμφωνία με κανονική μεταγραφή με το Νίκο Παινέση (2000), ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στις θέσεις 4 και 5 της ΑΕΣ.

Συγχρόνως, την επόμενη χρονιά, με τη μορφή δανεισμού θα στελεχώσουν τις θέσεις των ψηλών του Λακωνικού ο Κωνσταντίνος Κολλιός (2000) και αυτές του play maker και των περιφερειακών ο Ανάργυρος Νίκιας (2001), οι οποίοι αγωνίζονταν μεχρι πρότινος στο Σπαρτιατικό και το Φιλαθλητικό αντίστοιχα.

Τέλος, στους μπλε επέστρεψε ο Δημήτρης Χαλούλος (2000), ο οποίος είχε παραχωρηθεί με υποσχετική στην ΑΕΣ και φέτος αναμένεται να ενισχύσει τις θέσεις 1 και 2.

Το ΔΣ του Λακωνικού ευχαριστεί θερμά τις ομάδες του νομού για τη συνεργασία στα μεταγραφικά ζητήματα.

Ο Λακωνικός συνεχίζει να λειτουργεί με τη φιλοσοφία της ανάδειξης νέων ταλέντων, καθώς οι εν λόγω παίκτες αναμένεται να αγωνιστούν τόσο στο εφηβικό τμήμα, το οποίο με τις συγκεκριμένες προσθήκες ενδυναμώνεται ξεκάθαρα και σημαντικά, όσο και στο ανδρικό, το οποίο επέστρεψε στην Α΄ Κατηγορία και πρόκειται να αποτελέσει πεδίο εμπειριών για τους νεαρούς αθλητές της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα επόμενα μεταγραφικά αποκτήματα του Λακωνικού, τα οποία θα συμπληρώσουν το ρόστερ της νέας χρονιάς.